maanantai 18. marraskuuta 2013

Rutiinien rikkomista

Selittelen kaikille mitä kuuluu:ta kysyville saman sanasarjan vaihtelevassa järjestyksessä: lapsia, pyykkiä, vaipanvaihtoa, lapsia. Arki on siis rutinoitunutta ja päivät seuraavat identtisinä toisiaan, ja ainoan muista erottuvan päivän -perjantai - tunnistaa siitä, että on liian väsynyt pukemaan päälleen aamulla. Tarkemmin katsoessa ja oikein yrittäessä jokaisessa päivässä on kuitenkin jotain hilpeää, hysteeristä, kiinnostavaa tai erilaista. 

Puhtaalta pyykiltä tuoksuva kynttilä
Suihkuverhon vesieläinten seassa uiskentelee kalapuikko
'Hiukan hienommille lapsille' suunnattu kuvakirja
Fikat ja lounaat muiden au pairien kanssa. Prinsessakakusta käytiin seuraavanlaista keskustelua:
- Prinsessakakku vaaleanpunaisella kuorrutteella on lapsille tarkoitettu
- Prinsessakakku vihreällä kuorrutteella on aikuisille tarkoitettu
- Prinsessakakku vihreällä kuorrutteella ja sammakon muodossa on tasan meille tarkoitettu!Suomen Uutisviikko teki minusta pienen haastattelun

Supersuklaiset ja tahmeat suklaahippu(lue: järkäle. Tässä ohjeessa ei turhia rouhita!)keksit toivat perheen isältä seisten annetut aplodit, äidiltä pyynnön tehdä keksejä hänen työpaikalleen (Kuulema haluaa leuhkia miten hyvä au pair heillä on. En valita!), tytöltä teeskennellyn pyörtymisen ja vanhemmalta pojalta huudon "Nämä on maailman parhaita keksejä heti lihapullien ja marengin jälkeen!" Eivät nämä turhaan ole omia suosikkejani... ;)


Nämä löytyivät pari päivää sitten läppärin arkistoista. En tosiaankaan tiedä mistä ne ovat peräisin, miksi minulla on ne koneella ja mitä olen niillä ajatellut tehdä. Mutta tässä ne nyt ovat, piristämässä muidenkin päivää! En tiennyt, että kissanpennuista voi tehdä vielä suloisempia.

En muista mistä netin syövereistä nämä ovat peräisin, mutta eivät siis ole omia kuviani.

Jos ruvetaan oikein positiivisiksi, voidaan sanoa että jokaisessa päivässäni on ainakin 45min onnellisuutta. Bones on nimittäin vienyt minut mukanaan omituisilla hahmoilla, nopeasti etenevällä dialogilla, huvittavilla murhilla (hei oikeasti: kääpiöpaini, sirkukseen soluttautuminen, oikea joulupukki... Mistä näitä oikein revitään?) ja ajoittain melko mustalla huumorilla. Ja onhan tätä seurattava ainakin niin kauan, että tohtori Brennan ja Booth päätyvät yhteen. Pakkohan niiden on. Eikö..?

Kuva täältä


Sara


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti