torstai 14. marraskuuta 2013

Kaikki mikä kiiltää ei ole kultaa, vaan paljetteja.

Olen hillinnyt hienosti himoni kaikkia paljetteja ja kiiltäviä asioita kohtaan jo pidemmän aikaa. On pakko aina päästä hypistelemään mitä tahansa, mikä kiiltää, kilisee tai muuten vain heijastaa valoa! Järki on kuitenkin aina kuiskannut, että jos nyt ottaisit vain tuon raitapaidan tällä kertaa. Nyt sisäinen paljettiharakkani on kuitenkin herännyt horroksestaan ja kaahannut kaupungille glitterikuvat silmissä kiiltäen. Palkkarahojeni tuella, luonnollisesti.


Tässä on se paita, jota en vesisateessa jaksanut lähteä hakemaan keskustasta asti. Heti seuraavana päivänä se kiinnityikin sitten osaksi vaatekaappiani. Ja voi noita paljetteja, paljetteja...!

Kun kerran pääsin blingin makuun, ei se tietenkään siihen loppunut. Olen nyt myös kahden glitterilakan onnellinen (ja valoissa kimaltava) omistaja! Toinen kynsilakkapullo sisältää isoja kultalastuja, joten kyllä silläkin aikamoiset diskoefektit saa aikaan.

Jos joku ihmettelee, miten satunnaiset asukuvat ja ostokset liittyvät au pairin elämään, voin selittää sen yhdellä sanalla: vapaa-aika. Ainakin itselläni on päivittäin niin paljon vapaata aikaa ilman minkäänlaista vastuuta yhtään mistään, että on pakko puuhastella jotain. Puhun varmasti myös muiden au pairien puolesta, kun listaan tavallisimmiksi ajanvietteiksi kuntosalin, netti tv:n, kahvilla käynnin ja shoppailun. Omalla kohdallani voin lisätä vielä epämääräisen puuhastelun, kuten juuri ne asukuvat. Lisäksi opettelen parhaillani käyttämään Picasaa, mikä on osoittautunut yllättäväksi haasteeksi... Tosin paint.netin jälkeen mikä tahansa kuvankäsittelyohjelma tuntuu kuormittavan aivokapasiteettia!

Oma käsitykseni normaalista ja epänormaalista arjesta on jo täysin vääristynyt, koska olen niin tottunut tähän perheeseen ja omiin työkuvioihini. Jos löytyy jotain kysyttävää tai itseään kiinnostavaa aihetta liittyen au pair-touhuihin, olen kuulolla! Muuten kirjoittelen mitä itsestäni tuntuu. ;)

Tänään kollaaseja, ensi kerralla lastenkirjoja... Kyllä, se oli lupaus! ;)
Sara

4 kommenttia:

  1. Ihana!!! Siis sekä pusero että sä. Ja tukkakin on hyvin. Hyvä sä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä menee hyvin! Eikä aina jaksa hemmamamma-lookilla, välillä on pakko vähän siistiytyä. Eli kiitti! :)

      Poista