keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Mitä yhteistä on mangolla, pipareilla ja vaahterasiirapilla?

En ole lempi-ihminen. En kykene nimeämään lempiväriäni, -artistiani tai -elokuvaani. Lempikirjani valinta on minulle yhtä mahdotonta kuin yhtäkkinen halu opiskella fysiikkaa. Voin kyllä koota 'suosikit tässä kuussa'-listoja tai luetella päättymättömän ketjun asioita joihin olen tykästynyt, mutta yhden ja ainoan asian valitseminen on mahdotonta.

Sen sijaan taidan olla enemmänkin kausi-ihminen. On kausia, jolloin kirkkaat värit houkuttelevat mustaa enemmän. Kausia, jolloin haluan katsoa pelkkiä komedioita. Kausia, jolloin rakastan lukea pokkareita jokaisena hetkenä jona silmäni ovat auki. Kausia, jolloin en suostu kuuntelemaan kuin suomenkielistä musiikkia.

Ihan lähimenneisyydessä löysin uuden paikan Tukholmasta, joka nousi välittömästi sen kuun lempi-listalle. Siellä se on nyt kiikkunut muutamia viikkoja, eikä näytä putoavan minkään tieltä. Saattaa olla, että pidän paikasta jonkin aikaa ennen kuin kyllästyn, mutta tämän kauden kestäessä otan siitä kaiken irti. Kyseessä on tietysti Tully's Cafe mahtipirtelöineen!

Jokainen lähelläni pyörinyt au pair on varmasti kuullut kuinka kaipaan pistaasipirtelöä. Ja nähnyt kuinka tuhoan lasillisen aina tilaisuuden tullen. Voin kertoa, etten lepää ennen kuin jokaista makua on maistettu! (Paitsi purukumia. Yäk.) Nämä pirtelöt ovat kaukana McDonald'sin äklömakeista ja vetisistä litkuista. Isossa lasissa on niin paljon jäätelöä, että pillin läpi imiessä saa tehdä töitä. Nam.

Tähän mennessä maistettu on sitruunaa, pistaasia, irish creamia ja amarettoa.
 Mitä maistaisit itse ensimmäisenä?

Sara


2 kommenttia:

  1. PASSION<3 ite oon kyllä enemmän Smoothie-tyttö, rakastAN raikkaita, hedelmäisiä/marjaisia jugurtti/mehu pohjaisia puolen litran pommeja. Mutta koska rakastan sitä, että ihmiset löytävät lempikahviloita/kantapaikkoja, joista maistavat kaiken ja joita suosittelevat ja joiden työntekijät tuntee, en voi kun kokeilla ! Uskon, että noi on tosiaan hieman erilaisia kuin mäkin tuplamaut ja AngryBird-Shaket..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Passion on myös mun listalla! Samoin macaron, vaahterasiirappi ja ananas, koska se on vaan niin random. Mä oon kanssa tykänny enemmän smoothieista, mut nyt oon alkanu ajatella et se johtuu vaan siitä paksummasta koostumuksesta...? Koska nää on niin hyviä pirtelöitä, että oksat pois. En kyllä tiiä tunteeko ne kassapimut mua vielä, mutta eiköhän ne ajan mittaan ;)

      Poista