tiistai 10. joulukuuta 2013

Kyllästymiskynnys korkea

Joulun alla bloggaaminen - ja kaikki keskustelut - muuttuvat helposti helistinmusiikin, höyryävän glögin ja kotoilun ylistämiseksi. Jotta kukaan ei saisi överiannosta omasta fiilistelystäni, yritin keksiä muita bloggailun aiheita. Vaan arjesta en jaksa kirjoittaa, kaikki viikon kohokohdat ja alamäet ovat liian henkilökohtaisia netissä jaettavaksi, ja ainoa sana päässäni on joulu, jou-luuuu, JOU-lu, JOULU! Siksi top 3 epämääräisyyttä liittyen siihen kaikki ajatukset valtaavaan jouluun.

Elokuva: The Nightmare Before Christmas

Kaukana kaikesta ylisokerisesta ja lässytyksestä. Monstereita, irtonaisia ruumiinosia, eläviä kuolleita ja kansainvälinen hälytystila. Ja se joulu, luonnollisesti! Ei voi olla nauramatta noille sanoituksille. Kyllä mun jouluun kuuluu pesis irtopäillä.


"There are children throwing snowballs
instead of throwing heads
They're busy building toys
and absolutely no one's dead

There's frost on every window
Oh, I can't believe my eyes
And in my bones I feel the warmth
That's coming from inside"Podcast: Welcome To Night Vale

Tätä kuunnellakseen tarvitsee kieron huumorintajun. Todella kieron huumorintajun. En kuuntele julkisilla paikoilla, koska vakioilmeeni on auki ammottava suu ja lakkaamaton "mitäs hel..."-hihitys.


"Everyone - except young children, of course - knows Santa is this huge population of heavily-sedated and costumed bears that the CIA lets loose across the country every Christmas Eve.

And, like the Santa Claus myth, it's important we keep up the image that we all don't know the truth. Like, "let's all pretend Santa is a gift-giving old man and not a drugged-up government bear."

- jakso 'Faceless Old Woman'


Kappale: Last Christmas - Wham!

Ei ihan osu siedettävän joulumusiikin määritelmiini, mutta tämä on se yksi ylilyönti sääntöä vahvistamassa. Takaa koko seuraavan vuoden kestävän korvamadon! Eikä ole olemassa joulua ilman kirmailua lumihangessa 80-luvun permanenteissa.Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti