maanantai 2. joulukuuta 2013

Home is where the heart is - NOT

Takana on aivan mahtava viikonloppu kotona, Suomessa, siellä katuvalottomassa perämetsässä. Edes päälle klo 15 lankeava maailmanlopun kaltainen mustuus ja pimeys ei latistanut sitä fiilistä, jonka kotiin pääseminen synnytti!


Vaikka poissa oli ollut vain 2kk, tuttuja ja itsestään selviä asioita katseli ihan eri tavalla. Muutama huonekalu oli eri kohdalla, digiboksilla oli enemmän tallenteita, esineitä joita ei ollut kun lähdin, pikkuveli n. 15cm pidempi kuin aiemmin.

Kaikista paras muutos oli kuitenkin se, että silmäkulmasta näki jatkuvasti liikettä. Enkä nyt tarkoita, että meillä kummittelee tai näen kotona aina harhoja. Meidän ihanat ja pöpit kissat liikuskelevat paikasta toiseen ihmisten perässä! Kissoja ei host-perheessä ole, joten niitä on ollut jatkuva ikävä.

On se ihan erilaista nukkua kaksin
Todella mahtava juttu oli myös Lumikuningatar-baletti, joka oli pääsyy vierailuuni. Näytökset ovat niin loppuunmyytyjä, että omaan lauantaiseen näytökseen ostimme liput joulukuussa 2012... Silloin odotusaika tuntui ikuisuudelta, mutta johonkin se aika katosi. Esitys oli kaunis, todella, todella kaunis! Baletti itsessään, koreografiat, puvustus, musiikki ja epätavallinen loppu = <3


Muutama päivä kotona tuntui ihan liian lyhyeltä ajalta. Olisin halunnut jäädä ikiajoiksi (tosin lyön vetoa, että parin viikon jälkeen haluaisin jo muuttaa muualle). Kaikki oli niin tuttua ja ihanaa: perhe, kissat, sauna, omat kamat, lavuaarin reunalla lojuvat hohtimet ja muut työkalut (on kivaa jakaa wc kahden pojan kanssa)... Onneksi pitkään joululomaan on jäljellä enää kolmisen viikkoa, ja se aika kuluu varmasti joululahjoja metsästäessä.

Hyvää joulun odotusta kaikille!

Sara

P.S. Jotkut varmasti haluavat kuulla, miten hyvin onnistuin päätymään yksinäni Arlandaan ja sieltä Helsinkiin. Löysin kyllä oikeaan terminaaliin niistä viidestä - 3h liian aikaisin. Luotin suunnistustaitoihini niin vähän, että varasin kunnolla aikaa eksymisten varalle... Turhaan. Onneksi Starbucksissa on isot kahvikupit ja pehmeät nahkasohvat. No loss there! ;)

Gingerbread lattella lähdettiin liikkeelle


3 kommenttia:

 1. Hejsan Sara!

  Harmi, kun en ehtinyt nähdä sua kotona käydessäsi, mutta sitten joululomalla ehditään tavata! :) Lumikuningatar-baletti oli varmasti iiihana! Se olisi kiva kokea itsekin. Kiitos samoin - hyvää joulunodotusta! Eihän sitä enää kauaa tarvikaan odotella...

  t. Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!

   Se oli niin nopea visiitti, että hyvä kun ehdin edes koko perheen nähdä. Mutta tosiaan mun joululoma on melkoisen pitkä, sen aikana ehtii kyllä!

   Lumikuningatar oli nimenomaan iiiihana! Tosin siellä alussa tekniikka petti, pelättiin että ne joutuu perumaan koko näytöksen. Onneksi löysivät vian, mä sain balettini. :)

   Parin viikon päästä nähdään!

   Poista
 2. Hej!

  Onneksi baletti pelastui :)

  Tosiaan nähdään kohtapuoliin!

  t. Kirsi

  VastaaPoista